fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Winterevenement bij Bistro Belle

Vier het nieuwe jaar bij Bistro Belle

De sfeervolle ruimtes, goede bereikbaarheid, de culinaire invulling en de bijzondere ligging aan de Vecht maken Bistro Belle een unieke locatie om een onvergetelijk winter- of nieuwjaarsevenement te laten beleven.

Gezellig met collega’s, relaties of medewerkers genieten van een heerlijke brunch, diner of een winter- en nieuwjaarsborrel. Naast een winterevenement is Belle ook een perfecte locatie voor andere zakelijke najaarsbijeenkomsten zoals eindejaarsvergadering, een lunch, diner, brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Het team van Belle staat voor je klaar om de wensen en mogelijkheden te bespreken voor de verzorging van het nieuwjaarsevenement. 

Ben je opzoek naar een oergezellige locatie voor een bijzonder winter- of nieuwjaarsviering? Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met onze sales collega Martine of Olivia via info@bistrobelle.nl of 030 – 244 17 90.

Contact opnemen

Liever een feestelijke kerstbrunch of -diner met het gezin?

Bestellen kerst

Ruimtes

Belle heeft naast de bistro drie sfeervol ingerichte ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal en de Herenkamer. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven. De Herenkamer is een authentieke intieme kamer voor maximaal 30 personen met een idyllisch uitzicht over op over Vecht. 

Bellezaal

SFEERVOL & AUTHENTIEK

Zuylenzaal

KNUS HUISKAMERGEVOEL

Herenkamer

INTIEME RUIMTE

Informatie

Bestel de Bistro Belle-box voor thuis