Dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 17.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Reserveren

Reserveer bij Belle

Wil je verzekerd zijn van een tafel? Plaatst dan direct online een tafelreservering. Na het plaatsen van je online reservering is deze gelijk definitief. Je ontvangt ook nog een bevestiging per mail.

Belle is van dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 17.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Op maandag is Belle geopend op aanvraag.

Nieuw:
Zaterdag & zondag: Belle’s early family diner!
Gezellig uit eten met de kids. Geniet iedere zaterdag & zondag tussen 16.00 en 18.15 uur van alle gerechtjes op Belle’s menukaart voor 24,50 p.p. 
Kids van 3 tot 12 jaar mogen voor slechts 1,50 per levensjaar onbeperkt van onze gerechtjes genieten. Met als verrassing bij het toetje; de echte Belle-blaas!

Groepsreserveringen
Wil je reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen of heb je specifieke wensen? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen via 030 – 244 1790. Wij doen dan ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Je kan ook een groepsreservering plaatsen via onderstaande button.

Groepsreservering

Voor een zakelijke aanvraag, informatie over een feest of huwelijk kun je het beste een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Onze salescollega neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Belle!

Informatie