Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Vier kerst met Bistro Belle!

De feestdagen bij Bistro Belle

Een culinaire, gezellige en warme kerst bij ons of bij jou thuis

Dit jaar zullen de feestdagen anders zijn dan normaal. Desondanks hopen wij jou dit jaar te kunnen verrassen met een uitgebreide kerstbrunch of een feestelijk kerstdiner bij jou thuis.

Het is helaas niet meer mogelijk om onze kerstspecialiteiten voor thuis te bestellen. Wil je de komende tijd toch thuis genieten van gerechten uit onze keuken? Bestel dan gerust de borrelbox of Bistro Belle-box.

 

Thuis uit eten

Thuis uit eten deze kerst

  • We bieden dit jaar ook een uitstekend alternatief voor thuis. Ons team ontzorgt je graag en zorgt ervoor dat het tijdens de feestdagen aan niks ontbreekt.
  • Thuis genieten van een luxe kerstbrunch, kerstborrelbox of het viergangenkerstdiner = uitverkocht? Zo kan  je ook in deze tijd thuis genieten van heerlijke gerechten met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Afhalen kan op donderdag 24 (alleen borrel en diner), vrijdag 25 en zaterdag 26 december!
  • Traditioneel kerst vieren met een kalkoen uit eigen keuken? Deze kun je bij ons bestellen tot en met zondag 13 december en afhalen op een van de bovenstaande dagen. Deze is inmiddels uitverkocht

ThuisbrunchThuisdiner

Kerst cadeau geven

Verras je team of medewerkers met kerst

  • Helaas kunnen we 2020 niet op de manier afsluiten zoals we graag zouden willen, met een kerstborrel of kerstdiner in het restaurant. Daarom bieden we dit jaar een passend alternatief! Verras medewerkers met een kerstbrunch, kerstborrel of kerstdiner voor thuis. Het is mogelijk om, indien gewenst, een persoonlijke boodschap toe te voegen en de medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens dit bewogen jaar. Maak alvast een keuze uit onze opties, laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op.
  • Ook onze bekende Bistro Belle-box kan je voor jouw medewerkers bestellen, zodat ze thuis met het gezin kunnen genieten van 12 wisselende gerechtjes

Alle mogelijkheden