fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Actueel

Belle's nieuws

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, events en actualiteiten over Belle. Wil je echt niks missen? Dan zouden we het leuk vinden als je ons volgt op Facebook, Instagram en LinkedIn. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. En nee… je hoeft niet bang te zijn dat we je wekelijks mailen. 😉

Verras je moeder met een high tea!

Moederdag is de gelegenheid om je (groot)moeder in de watten te leggen in onze bistro met een feestelijke high tea. Geniet op Moederdag, zondag 14 mei, met het gezin van een heerlijke, compleet verzorgde high tea bij Bistro Belle.

Daarnaast zijn wij ook vanaf 17:00 geopend voor diner. Kom gezellig onbeperkt genieten met het hele gezin, je familie of samen met vrienden!

Meer informatie

Ja ik wil!

Bistro Belle is met recht een van de mooiste officiële trouwlocaties in Utrecht.

De mooie ligging aan de Vecht en naast Slot Zuylen, romantiek ten top!

Vijf keer per jaar doet Bistro Belle mee met de Open Toptrouwlocatie route. Toekomstige bruidsparen zijn van harte welkom om onze locatie vrijblijvend te bezichtigen. De volgende editie is op zondag 25 juni.

Meer informatie

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met genoeg verantwoordelijkheden? Zorg jij voor een ultieme gastenbeleving? Check onze vacatures.

Meer informatie

Pasen bij Bistro Belle

Tijdens de Paasdagen kunnen jullie genieten van een overheerlijke Paasbrunch bij Bistro Belle. Een brunch vol met lekkers om de Paasdagen extra speciaal en gemakkelijk te maken. Vanaf 11:00 uur zijn jullie van harte welkom om te komen genieten.

Daarnaast zijn wij ook vanaf 17:00 geopend voor diner. Kom gezellig onbeperkt genieten met het hele gezin, je familie of samen met vrienden!

Meer informatie

Vier de liefde

Wie ga jij dit jaar een onvergetelijke Valentijn bezorgen?

Kom samen met je geliefde gezellig onbeperkt genieten voor een vaste prijs van 43,50 p.p. inclusief glaasje bubbels. Je hebt de keuze uit de gerechtjes van onze menukaart en onze valentijn specials!

Meer informatie

Informatie

Leuke (bij)baan?