fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Actueel

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, events en actualiteiten over Belle. Wil je echt niks missen? Dan zouden we het leuk vinden als je ons volgt op Facebook, Instagram en LinkedIn. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. En nee… je hoeft niet bang te zijn dat we je wekelijks mailen. 😉

Volg ons


Laatste nieuws


Ben / ken jij onze nieuwe collega?

Jij een waardebon t.w.v. € 100,- én kans op gave prijzen, wij een nieuwe collega!

Ken jij een enthousiasteling die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de horeca- en evenementenbranche? Meld deze dan per direct bij ons aan. Wij staan te springen om nieuwe collega’s!

En het is niet alleen een feestje voor ons, maar ook voor jezelf. Je helpt namelijk niet alleen een vriend, vriendin, familielid, buurman of -vrouw aan een leuke job, maar je houdt er zelf ook nog wat aan over!

Hoe werkt het?

21 november: Open Toptrouwlocatie Route

Op zondag 21 november doet Bistro Belle weer mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Ben je als bruidspaar nog op zoek naar een geschikte locatie om te gaan trouwen? Bistro Belle heet jullie van harte welkom van 11:00 uur t/m 17:00 uur. Wij verzorgen deze dag een rondleiding en beantwoorden graag al jullie vragen onder het genot van een glaasje bubbels.

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen.

Aanmelden

Een mooie plek in de Terras Top 100!

Gisteren was de uitreiking van de Terras Top 100.
Ons prachtige terras aan de Vecht is geëindigd op plaats 89.
Een mooi resultaat, waar wij trots op zijn!

Wanneer kom jij van de zon genieten op ons terras?
Reserveer van te voren een tafel!

Reserveren

Informatie

Kom je bij ons werken?