Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online bij Bistro Belle

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.Bistro Belle werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Informatie over reserveren
Bistro Belle is iedere dag geopend. Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Op dit moment hanteren we een maximum van twee personen per reservering. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan twee personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met info@bistrobelle.nl.

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn op het terras.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor je verzameld.

Ervaring van onze gasten
“Ondanks deze moeilijke situatie nu rondom de coronacrisis blijft de communicatie met Bistro belle open en eerlijk. We vinden de onzekerheid nu lastig, maar zijn heel blij met Bistro Belle als avondlocatie omdat we geloven dat hun met ons meedenken en verder kijken. Super!”

Vragen?
Voor een zakelijke aanvraag, informatie over een feest of huwelijk kun je het beste een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Onze salescollega neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Bistro Belle!

Informatie

Bekijk onze maatregelen