fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Tafel reserveren

Reserveer eenvoudig online bij Bistro Belle

Samen houden we Corona onder controle, daarom vragen we je om jouw gegevens achter te laten tijdens een bezoek aan ons.Bistro Belle werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Informatie over reserveren
Bistro Belle is iedere dag geopend. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 11.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Na 21.00 uur mogen wij geen nieuwe gasten toelaten in het restaurant.

Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per reservering. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met info@bistrobelle.nl.

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in het restaurant.

Een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden n.a.v. de RIVM-maatregelen hebben we hier voor je verzameld.

Groepsreserveringen
Wil je reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen of heb je specifieke wensen? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen via 030 – 244 1790. Wij doen dan ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Je kan ook een groepsreservering plaatsen via onderstaande button.

Groepsreservering

Menukaart
Gedurende de beperkingen n.a.v. het coronavirus hanteren we een aangepaste menukaart. Deze kun je hier bekijken.

Ervaring van onze gasten
“Ondanks deze moeilijke situatie nu rondom de coronacrisis blijft de communicatie met Bistro belle open en eerlijk. We vinden de onzekerheid nu lastig, maar zijn heel blij met Bistro Belle als avondlocatie omdat we geloven dat hun met ons meedenken en verder kijken. Super!”

Vragen?
Voor een zakelijke aanvraag, informatie over een feest of huwelijk kun je het beste een offerte aanvragen of ons contactformulier invullen. Onze salescollega neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Graag tot ziens bij Bistro Belle!

Informatie