fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten & genieten

Onbeperkt eten bij Bistro Belle betekent volop genieten van diverse gerechten! Proef onze heerlijke gerechtjes die met passie bereidt door onze koks, en waan je in alle prachtige seizoenen. Bij ons kan je onbeperkt eten in Utrecht terwijl je uitkijkt over de Vecht en de romantische brug. En dat allemaal in een gezellige ambiance. Een avond onbeperkt genieten voor twee, met collega’s, vrienden, familie of grote groepen? Dat doe je natuurlijk bij Bistro Belle.

Onbeperkt eten in Utrecht aan de Vecht

Onbeperkt eten in Utrecht op een van de mooiste plekjes in de provincie? Dan kunnen we alleen maar zeggen: kom eens gezellig langs bij Bistro Belle. Vanuit de stad fiets je eenvoudig deze kant op. Liever met de auto? Parkeren kan in de naastgelegen ruime parkeerplaats. Ons restaurant ligt prachtig aan de Vecht en is ook perfect per boot bereikbaar. Leg je boot aan en stap binnen bij ons of neem plaats op ons heerlijk ruime terras. Onbeperkt genieten van een prachtig uitzicht vol karakter en de charme van de Vecht.

Onbeperkt genieten van ons menu

Ben je helemaal in voor een écht avondje uit? Hou je van keuvelen en kletsen in een sfeervolle ambiance? Kom dan eens onbeperkt genieten van ons diverse menu. Wij serveren allerlei kleine gerechtjes, die je de hele avond door kunt bestellen. Van koffie en gebak, tot smaakvolle borrelhapjes en unieke dinergerechtjes. Heb je speciale wensen? Wij ontvangen ze graag, zodat onze keukenbrigade hier rekening mee kan houden.

Wandelen en dineren combineren

Niet geheel onbelangrijk: wij bieden diverse interessante arrangementen aan. Zo ook een inspirerende wandeling aan de hand van de ‘Brieven van Belle’. Belle van Zuylen was een Nederlands-Franse, adellijke dame die haar literaire voetprint heeft achtergelaten in heel Europa. De brieven die ze schreef aan familie en vrienden zijn van grote waarde geworden voor de wetenschap.

Vanuit Bistro Belle kan je aan de hand van haar brieven een prachtige wandeling maken langs onder meer Slot Zuylen, waarna je aansluitend onbeperkt kunt genieten van onze dinergerechtjes.

Reserveren voor onbeperkt genieten bij ons?

Zie je, jezelf al helemaal zitten aan een knusse tafel na een dagje inspiratiewandelen? Of wil je onbeperkt genieten samen met familie en vrienden tijdens een echt avondje uit? Reserveer dan nu het arrangement of boek direct een tafeltje. Wij zien je graag tegemoet bij Bistro Belle!

Bestel de Bistro Belle-box voor thuis