Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Brieven van Belle

Ontdek Oud-Zuilen

aan de hand van de brieven van haar bekendste inwoonster

“Vandaag is een mooie dag voor een wandeling door het Land van Zuylen. Het is de omgeving waar ik ben opgegroeid… Mijn brieven vergezellen u op deze route rondom Slot Zuylen. Ik hoop dat u mij en het Land van Zuylen daardoor een beetje beter leert kennen.”

Ga aan de hand van de Brieven van Belle op pad in en om de mooie omgeving van Oud-Zuilen. Je kan deze wandeling van +/- 6 km maken in combinatie met een avondje onbeperkt genieten.

  • Start tussen 15:30 en 17:00 uur
  • Meld je bij een van onze medewerkers voor een korte instructie en de routekaart
  • Bij onze kiosk kan je iets lekkers te eten en/of drinken voor onderweg kopen
  • De route van +/- 6 km loop in je ongeveer 1,5 uur
  • Bij terugkomst, tussen 17:00 en 18:30 uur staat jullie tafel klaar voor een avondje onbeperkt genieten van onze menukaart
  • Prijs per persoon 32,50 (kinderen tot 12 jaar 15,00)

Reserveer direct

o.v.v. Brieven van Belle


Grote kleine lettertjes

*Dit ‘Brieven van Belle’-arrangement geldt alleen bij reserveringen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag via deze site. Op andere dagen en tijdstippen is deze wandelroute ook los te koop bij de receptie van Slot Zuylen. Het slot is iedere donderdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

De actie geldt niet op reeds geboekte tafelreservingen en is niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties. Bistro Belle behoudt zich het recht om aanbiedingen in te trekken, te wijzigen of voorwaarden toe te voegen.

Kom je bij ons werken?