Dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 17.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Actueel

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, events en actualiteiten over Belle. Wil je echt niks missen? Dan zouden we het leuk vinden als je ons volgt op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. En nee… je hoeft niet bang te zijn dat we je wekelijks mailen. 😉

Volg ons

Laatste nieuws

Op 15 april 2018 opent Belle haar deuren voor alle toekomstige bruidsparen. Heb je trouwplannen? Kom dan gerust langs en meld je gratis aan.

Unieke samenwerking met Halloween Nightmares

Bistro belle heeft een unieke samenwerking met “Halloween Nightmares’; het grootste spookhuis van de Benelux in The Wall. Een bezoek aan het grootste spookhuis van de Benelux is een geweldig idee voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag of groepsuitje. Maak het onvergetelijk bezoek aan het spookhuis compleet met een borrel, diner of horrorfeest!

Bekijk hier het Belle’s Onbeperkt genieten all-in arrangement 

Belle heeft een nieuwe kaart!

Ons team uit de keuken heeft zijn uiterste best gedaan om een nieuwe menukaart samen te stellen. Met bijna 70 gerechtjes is er voor ieder wat wils!

Belle is vernieuwd!

Vanaf nu kun je bij Belle onbeperkt genieten voor 27,50 p.p. Ervaar het zelf en reserveer nu een tafel.

Open Toptrouwlocatie Route

Op 26 november 2017 opent Belle haar deuren voor alle toekomstige bruidsparen. Heb je trouwplannen? Kom dan gerust langs en meld je gratis aan.

100 Miles from Amsterdam eindigt bij Belle

De 100 Miles van Amsterdam is het evenement voor bestuurders met auto’s van voor de oorlog die een beetje meer avontuur willen. In plaats van makkelijk toeren, wordt deze rally midden in de nacht over kleine en smalle wegen gereden.

Informatie