Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Over Belle

Een sfeervolle avond met heerlijk eten

Bij Belle in Oud-Zuilen

Lekker een hapje eten, romantisch met zijn tweetjes, met een groep of gezellig met de kids. In Belle’s bistro geen moeilijke gerechten maar heel veel kleine toegankelijke gerechtjes; Chef Patrick en zijn team maken van elk gerecht een feestje.

Het gastvrije team zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt en je volop kunt genieten van onze gerechtjes, drankjes en de sfeervolle omgeving!

Reserveren

Onbeperkt genieten

Bij Belle kun je voor een vaste prijs (29,50 p.p.) gedurende de hele avond van alles proeven. Je hebt de keuze uit bijna 60 gerechtjes die op onze menukaart staan. Per ronde mag je twee gerechtjes tegelijk bestellen, brood, frites en salade mogen onbeperkt worden bijbesteld. Kinderen (3 tot 12 jaar) eten bij Belle voor slechts 1,75 p.p. per levensjaar!

Lekker eten

Bij Belle vinden we verspilling zonde en daarom zijn we bewust bezig om verspilling tot een minimum te beperken. Denk jij met ons mee? Geniet maximaal van onze gerechtjes en verspil zo min mogelijk. Bestel dus alleen zoveel je kunt eten. 🙂

Openingstijden

Belle is maandag en dinsdag geopend vanaf 17.00 uur. Woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur en zondag vanaf 11.00 uur geopend.

Locatie

Ruimtes

Belle heeft naast het restaurant twee sfeervol ingericht ruimtes; Bellezaal en Zuylenzaal. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven. 

Lees meer

Terras

In de lente en zomer is het goed toeven op het zonnige terras aan de Vecht. Kom onbeperkt genieten van onze gerechtjes tijdens een diner in de open lucht. Of kom in het weekend langs voor koffie met gebak of goedgevulde borrelplank met verkoelende drankjes.

Kids

Ook de kleine gasten zijn bij Belle van harte welkom! Voor kinderen (3 t/m 12 jaar) heeft Belle een eigen lunchkaart en voor slechts 1,75 per levensjaar mogen kids ‘s avonds onbeperkt genieten van onze gerechtjes. Van een wrap met kip tot tomatensoepje en frietjes. Met als verrassing bij het toetje; de echte Belle-blaas! 

Oud Zuilen

Belle is een sfeervolle locatie gevestigd in het pittoreske plaatsje Oud Zuilen vlakbij Utrecht. In de omgeving is er genoeg te beleven! Zo zijn er mooie fiets- en wandelroutes, kun je het het prachtige kasteel Slot Zuylen verkennen of een rondvaart maken over de rivier de Vecht. Tegenover Belle kun je overnachten in Logement Swaenenvecht, een Rijksmonument met zeven prachtige kamers.

Slot Zuylen

Combineer een etentje bij Belle met een bezoek aan Slot Zuylen. De geschiedenis van dit kasteel gaat terug tot de dertiende eeuw met de bouw van een donjon. In 1422 werd het kasteel met de grond gelijk gemaakt, pas een eeuw later werd begonnen met de wederopbouw. Tegenwoordig kun je in het kasteel de wooncultuur van de Utrechtse adel vanaf de dertiende eeuw bewonderen en de fraaie kasteeltuinen bekijken.

De vecht

Belle is gelegen aan het water en beschikt over een aanlegsteiger! Het zonnige terras van Belle is bij uitstek een perfecte uitvalsbasis voor een sfeervol diner na een gezellige boottocht over de Vecht. Kom in het weekend tot rust met koffie en huisgemaakte appeltaart of geniet van een verkoelende borrel in de open lucht.

Fietsen & wandelen

In de omgeving is het heerlijk fietsen of wandelen: je bent zo bij de Maarsseveense- en Loosdrechtse Plassen, de Vecht en natuurlijk de vele statige buitenhuizen die langs het kabbelende water liggen. Ontdek hier de diverse fiets- en wandelroutes!

Informatie