Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Eindejaarsevenement bij Bistro Belle

Vier de feestelijke decembermaand bij Bistro Belle

De sfeervolle ruimtes, goede bereikbaarheid, de culinaire invulling en de bijzondere ligging aan de Vecht maken Bistro Belle een unieke locatie om een onvergetelijk kerst- of nieuwjaarsevenement te laten beleven.

Gezellig met collega’s, relaties of medewerkers genieten van een heerlijke kerstbrunch, kerstdiner of een kerst- en nieuwjaarsborrel. Naast een kerstevenement is Belle ook een perfecte locatie voor andere zakelijke najaarsbijeenkomsten zoals eindejaarsvergadering, een lunch, diner, brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Het team van Belle staat voor je klaar om de wensen en mogelijkheden te bespreken voor de verzorging van het kerstevenement. 

Ervaring leert dat de decembermaand een drukke periode is,dus ben je opzoek naar een oergezellige locatie voor een bijzonder kerst- of nieuwjaarsviering? Neem voor meer informatie en beschikbaarheid op kantooruren contact op met een van onze sales collega’s via  info@bistrobelle.nl of 030 – 244 17 90.

Contact opnemen

Liever een gezellige kerst met familie en/of vrienden?
Reserveer nu een tafel voor kerstavond, 1e  of 2e kerstdag.

Reserveren kerst

Ruimtes

Belle heeft naast de bistro drie sfeervol ingerichte ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal en de Herenkamer. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven. De Herenkamer is een authentieke intieme kamer voor maximaal 30 personen met een idyllisch uitzicht over op over Vecht. 

Bellezaal

SFEERVOL & AUTHENTIEK

Zuylenzaal

KNUS HUISKAMERGEVOEL

Herenkamer

INTIEME RUIMTE

Informatie

Bistro Belle-box voor thuis