Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Zakelijk

Unieke vergaderlocatie in Utrecht

Vergaderen aan de Vecht
De sfeervolle zalen, goede bereikbaarheid en de bijzondere ligging aan de Vecht maken Bistro Belle een unieke vergaderlocatie in Utrecht. Vergaderen in een inspirerende, groene omgeving. Het onbeperkt genieten concept van Belle is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten! Met elkaar genieten van de lekkere gerechtjes, drinken en goed gezelschap natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Belle! 

Zakelijke evenementen
Door de locatie, ons hoge serviceniveau en de goede culinaire invulling zullen werknemers en gasten onder de indruk zijn van Belle als vergaderlocatie! Naast vergaderlocatie is Belle ook een perfecte locatie voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals een lunch, diner, brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met onze salescollega Rachel. 

Offerte aanvragen Contact

Vergaderbreak

Vergaderen bij Belle wordt extra effectief (en leuk) met een vergaderbreak zoals bijvoorbeeld een lunch, diner, boottocht over de Vecht, bezoek aan Slot Zuylen of een wandeling. Liever iets break op maat? Ook dat is mogelijk!

Ruimtes

Belle heeft naast de bistro twee sfeervol ingerichte ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven.

Bellezaal

SFEERVOL, AUTHENTIEK EN GEZELLIG

De Bellezaal is de grootste ruimte en is gevestigd op de begane grond. Deze ruimte heeft een mooie houten vloer, authentieke balken, beschikt over een eigen bar en zicht op de Vecht.

U-vorm Blok Cabaret Theater Diner Diner buffet Receptie Borrel Zaalhuur dagdeel Zaalhuur hele dag
26 27 36 65 62 46 90 90 € 200 € 350

Zuylenzaal

KNUS HUISKAMERGEVOEL

De Zuylenzaal is gevestigd boven de Bellezaal en afgescheiden middels een afsluitbare vide. Een mooie, grote en toch knusse zaal van 110m2. Ook deze ruimte heeft mooie, houten balken en is sfeervol ingericht.

U-vorm Blok Cabaret Theater Diner Diner buffet Receptie Borrel Zaalhuur dagdeel Zaalhuur hele dag
18 20 30 50 91 75 150 150 € 200 € 350

 

Herenkamer

IDEAAL VOOR EEN BESLOTEN LUNCH, INTIEM DINER OF VERGADERING

De Herenkamer is een sfeervolle en authentieke ruimte met uitzicht op de Vecht. Ideaal voor een
besloten lunch, intiem diner of vergadering. De ruimte kan ook worden ingericht voor een receptie of
borrel tot 30 personen.

U-vorm Blok Cabaret Theater Diner Receptie Borrel Zaalhuur dagdeel Zaalhuur hele dag
16 20 20 20 24 30 30 € 100 € 175

Informatie