fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Zakelijk

Unieke vergaderlocatie in Utrecht

Vergaderen aan de Vecht
De sfeervolle zalen, goede bereikbaarheid en de bijzondere ligging aan de Vecht maken Bistro Belle een unieke vergaderlocatie in Utrecht. Vergaderen in een inspirerende, groene omgeving. Bistro Belle’s concept van onbeperkt genieten is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Met elkaar genieten van de lekkere gerechtjes, drinken en goed gezelschap natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Bistro Belle! 

Zakelijke evenementen
Door de locatie, ons hoge serviceniveau en de goede culinaire invulling zullen werknemers en gasten onder de indruk zijn van Bistro Belle als vergaderlocatie! Naast vergaderlocatie is Bistro Belle ook een perfecte locatie voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals een lunch, diner, brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met onze salescollega Martine. 

Offerte aanvragen Contact

Vergaderbreak

Vergaderen bij Bistro Belle wordt extra effectief (en leuk) met een vergaderbreak zoals bijvoorbeeld een lunch, diner, boottocht over de Vecht, bezoek aan Slot Zuylen of een wandeling. Liever een break op maat? Ook dat is mogelijk!

Ruimtes

Bistro Belle heeft naast de bistro twee sfeervol ingerichte ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal. De Bellezaal (beneden) en de Zuylenzaal (boven) kunnen zowel los als in combinatie gebruikt worden. De afsluitbare vide wordt dan geopend zodat de gasten beneden in directe verbinding staan met de gasten boven.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Bellezaal

SFEERVOL, AUTHENTIEK EN GEZELLIG

De Bellezaal is de grootste ruimte en is gevestigd op de begane grond. Deze ruimte heeft een mooie houten vloer, authentieke balken, beschikt over een eigen bar en zicht op de Vecht.  Ideaal voor een bijeenkomst, diner of receptie.

Zuylenzaal

KNUS HUISKAMERGEVOEL MET UITZICHT OVER DE VECHT

De Zuylenzaal is gevestigd boven de Bellezaal en afgescheiden middels een afsluitbare vide. Een mooie, grote en toch knusse zaal van 110m2. Ook deze ruimte heeft mooie, houten balken en is sfeervol ingericht.

Herenkamer

IDEAAL VOOR LUNCH, DINER OF VERGADERING

De Herenkamer is een sfeervolle en authentieke ruimte met uitzicht op de Vecht. Ideaal voor een besloten lunch, intiem diner of vergadering. De ruimte kan ook worden ingericht voor een receptie of borrel tot 30 personen.

Informatie

Leuke (bij)baan?