fbpx
Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Spelregels

Onbeperkt genieten

Van maandag tot en met donderdag voor maar 29,50 en in het weekend voor 31,50. Er zijn onbeperkt aantal rondes, per ronde mag je max. 2 gerechtjes per persoon bestellen. Brood, frites en een frisse salade mogen extra besteld worden. Je hebt keuze uit vele gerechtjes, op speelse manier kan je alle gerechtjes mixen en matchen. De prijs is excl. dranken.

Kinderen

Kinderen kunnen voor slechts 1,75 per levensjaar onbeperkt genieten van onze gerechtjes. Tijdens de lunch is er voor kinderen een eigen lunchkaart met lekkere gerechtjes.

Bestellen

Bestellen doe je door het bestelformulier aan tafel in te vullen of via de app. Er kan nogmaals besteld worden als de vorige bestelling geconsumeerd is.

Aantal gerechtjes

Het aantal rondes is onbeperkt, per ronde mag je 2 gerechtjes p.p. bestellen. Zo kun je de hele avond onbeperkt genieten.

No waste

Bij Belle vinden we verspilling zonde en daarom zijn we bewust bezig om verspilling tot een minimum te beperken. Denk jij met ons mee? Geniet maximaal van onze gerechtjes en verspil zo min mogelijk. Bestel dus alleen zoveel je kunt eten.

Allergieën

Ook gasten met een allergie kunnen onbeperkt genieten bij Belle. Heeft u een allergie? Meld het ons, dan houden wij er rekening mee.

Is er nog een vraag onbeantwoord gebleven?

Neem dan contact met ons op via: info@bistrobelle.nl of bel 030 – 244 17 90

Informatie

Ben jij een vroege vogel?