Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Moederdagbrunch

Verras je moeder met een brunch van Bistro Belle

Kom onze bekende Moederdagbrunch dit jaar afhalen!

Feestelijke brunch voor thuis

Ieder jaar is Moederdag de gelegenheid om je (groot)moeder in de watten te leggen in onze bistro met een feestelijke brunch. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk vanwege de maatregelen van het RIVM. Voor ons team de uitdaging om onze bekende brunch aan te passen naar een brunch voor bij je thuis!

Geniet op Moederdag (zondag 10 mei) met het gezin van een heerlijke, compleet verzorgde brunch die je kunt afhalen bij Bistro Belle. Vanuit ons afhaalpunt kan je de bestelling op gepaste afstand in ontvangst nemen.

Ik wil de brunch bestellen

Inhoud brunch

Onze keukenbrigade heeft een brunch samengesteld die je tussen 9.00 en 11.00 uur kan komen ophalen. Je ontvangt dan van ons een complete feestelijke brunch van verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek.

De brunch bestaat uit drie broodjes, een croissant met jam, een gekookt scharrelei, twee luxe kazen, rundercarpaccio, gerookte zalm, scharrelei-truffelsalade, roomboter, verse fruitsalade, Hollandse aspergequiche, couscoussalade met gerookte schelvis en verse jus d’orange.

Bij te bestellen

Wil je wat feestelijks te drinken bij de brunch?

– Prosecco 750 ml – 14,50
– Lokale appelsap 750 ml – 5,50

Alle dranken krijg je gekoeld mee.

Dit brunchpakket is enkel tot donderdag 7 mei 23.59 uur via het bestelmenu op deze pagina te bestellen in twee varianten;

– Brunch voor volwassenen à 19,50 p.p.
– Brunch voor kinderen (tot ongeveer 12 jaar) à 12,50 p.p.

Het pakket voor de kinderen betreft dezelfde invulling als het volwassenenpakket maar dan met kleinere porties. We proberen jouw bestelling zoveel mogelijk in één grote box mee te geven. Wanneer een of meerdere personen allergieën hebben, willen we je verzoeken dit in het opmerkingenveld aan te geven.

Na het doen van je bestelling ontvang je een bevestiging per mail. (Geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je spam.) Met deze bevestiging kan je op zondag 10 mei tussen 9.00 en 11.00 uur jouw bestelde brunch komen afhalen. Bij grote belangstelling werken we met tijdvakken waarin je de bestelling kan komen ophalen.

Ik wil de brunch bestellen

Moederdagbrunch bestellen


Bestel eenvoudig in enkele stappen de Moederdagbrunch van Bistro Belle.

Het is helaas niet meer mogelijk om de brunch te bestellen.

Wij wensen iedereen alvast een fijne Moederdag!

Handige informatie

  • De enige echte Bistro Belle Moederdagbrunch
  • Datum: zondag 10 mei
  • Afhalen: 9.00 – 11.00 uur
  • Prijs: 19,50 p.p.

Informatie

Bistro Belle-box voor thuis