Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Groepen

Samen onbeperkt genieten

Gezellig met vrienden, familie of collega’s uit eten? Het onbeperkt genieten concept van Bistro Belle is bij uitstek geschikt voor groepen! Met elkaar genieten van de lekkere gerechtjes, drinken en goed gezelschap natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Bistro Belle! Gezellig aan lange tafels, indien gewenst reserveren wij voor jullie gezelschap een aparte ruimte.

Voor groepen van 10 tot 15 personen kunt u gebruik maken van de groepsmenukaart, dit is een ruime selectie van de reguliere menukaart. Vanaf 15 personen serveren wij een “onbeperkt genieten” verrassingsmenu. Per ronde serveren wij steeds twee van de populairste gerechtjes van Bistro Belle’s menukaart. We gaan uit van vijf rondes, maar meer is uiteraard mogelijk, want ook voor groepen geldt dat het genieten echt onbeperkt is! Zijn er allergieën, dieetwensen, of heeft u een voorkeur voor bepaalde gerechtjes; laat het ons weten, dan wordt het menu aangepast.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Neem gerust even contact op (030 – 244 17 90) voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid, of maak via de knop hieronder eenvoudig een groepsreservering! 

Groepsreservering

Onbeperkt cultuur arrangement

45 euro per persoon

1,5 uur rondleiding slot Zuylen
– van 15.30 tot 17.00 uur
– dagelijks beschikbaar tot en met begin oktober.
Welkomstdrankje bij Bistro Belle.
Aansluitend met onbeperkt genieten diner.

Lunch, fiets en vaar arrangement

35 euro per persoon

Beschikbaar tot en met September.
Inclusief Bistro Belle’s lunch:
– Huisgemaakte dagsoep
– Luxe sandwiches belegd met bijvoorbeeld gerookte kip, gezond, geitenkaas, carpaccio en/of gerookte zalm
– Verse fruitsalade
– melk, karnemelk, jus orange (onbeperkt)

Optie 1
Om 13.45 uur stapt u op de fietsboot met uw fiets richting Breukelen over de Vecht (opstapplaats Bistro Belle). Laatste stop is in Nieuwersluis (2,5 uur varen).

Optie 2
Om 11.00 uur stapt u op de fietsboot met uw fiets richting Oud Zuulen over de Vecht (opstapplaats tegenover Koning Willem 3 kazerne in Nieuwersluis).

De Fietsboot op de Vecht is een lijndienst tussen Nieuwersluis en Oud-Zuilen en terug. Van medio mei tot en met medio september vaart de boot op dienstregeling. In het voor- en naseizoen vaart de fietsboot alleen op vrijdag, zaterdag en zondag (ook op Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag); in juli en augustus de hele week behalve op dinsdag. U kunt met en zonder fiets meevaren. Vanaf het water ontdekt u prachtige buitenplaatsen, roemruchte kastelen en rustieke theekoepeltjes. De Fietsboot brengt varen en fietsen door de Vechtstreek bij elkaar!

Informatie

Bekijk onze maatregelen