Werken in de horeca? Bekijk de leukste vacatures. Klik hier!

Vergader actie!

Ontvang een gratis ontbijt!

Vroege vogels? Krijg een heerlijk en gratis ontbijt* van Bistro Belle! Komen jullie in de maanden januari, februari en/of maart vroeg vergaderen bij Bistro Belle, dan krijgen jullie een gratis ontbijt* cadeau om de vergadering goed mee te beginnen! Een goed begin is namelijk het halve werk. 

Belle is een perfecte locatie voor  zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering, lunch, diner, brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Het team van Belle staat voor je klaar om de wensen en mogelijkheden te bespreken voor de verzorging van de vergadering of het event.

Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact op met onze salescollega Martine via info@bistrobelle.nl of 030 – 244 17 90

*De actie geldt alleen op boekingen die in januari, februari of maart 2020 plaatsvinden. Het gratis ontbijt is niet inwisselbaar voor contant geld. De actie geldt niet op reeds geboekte evenementen en is niet geldig i.c.m. andere (kortings)acties. Bistro Belle behoudt zich het recht om aanbiedingen in te trekken, te wijzigen of voorwaarden toe te voegen.

Offerte aanvragen Locatie bezichtigen Contact


Mail ons

Stuur een e-mail naar 
info@bistrobelle.nl


Bel ons

Belle is dagelijks te bereiken via
030 244 17 90


Bezoek Belle

Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

Doe mee aan de kookworkshop