030 - 2441790 info@bistrobelle.nl
Maandag t/m vrijdag geopend vanaf 11.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur.

Vergaderen

Vergaderen aan de Vecht

De sfeervolle vergaderzalen, goede bereikbaarheid en de bijzondere ligging aan de Vecht maken Belle een unieke vergaderlocatie in Utrecht. Niet de standaard boardroom maar vergaderen in een inspirerende, groene omgeving. Door de locatie, ons hoge serviceniveau en de goede culinaire invulling zullen werknemers en (buitenlandse) gasten onder de indruk zijn van Belle als vergaderlocatie!

Zakelijke evenementen

Naast vergaderlocatie is Belle ook een perfecte locatie voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals een brainstorm, presentatie, jubileum of bedrijfsfeest. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid via info@bistrobelle.nl contact op met onze salescollega Marjolein, of bekijk ons inspiratieboek voor aantrekkelijke arrangementen. 

Vergaderen met een sportieve twist

Wist je dat je vergadering ook een sportieve twist kan geven? Na de vergadering van ons sportieve vergaderarrangement mogen de sportschoenen aan! Combineer je vergadering met een sportieve voorjaarswandeling in de natuur. Geniet van de omgeving van Oud-Zuilen en volg diverse routes langs De Vecht en Slot Zuylen. Klik hier voor meer informatie!

Vergaderbreak?

Vergaderen bij Belle wordt extra effectief (en leuk) met een vergaderbreak zoals bijvoorbeeld een boottocht over de Vecht, bezoek aan Slot Zuylen of een wandeling. Liever iets creatiefs? Ook dat is mogelijk!

Offerte aanvragen

Informatie

Direct reserveren?