Dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 17.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Groepen

Samen onbeperkt genieten

Gezellig met vrienden, familie of collega’s uit eten? Het onbeperkt genieten concept van Belle is bij uitstek geschikt voor groepen! Met elkaar genieten van de lekkere gerechtjes, drinken en goed gezelschap natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Belle! Gezellig aan lange tafels, indien gewenst reserveren wij voor jullie gezelschap een aparte ruimte.

Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij een “onbeperkt genieten” verrassingsmenu. Per ronde serveren wij steeds twee van de populairste gerechtjes van Belle’s menukaart. We gaan uit van vijf rondes, maar meer is uiteraard mogelijk, want ook voor groepen geldt dat het genieten echt onbeperkt is! Zijn er allergieën of dieetwensen, laat het ons weten, dan wordt het menu aangepast.

Neem gerust even contact op (030 – 244 17 90) voor alle mogelijkheden en beschikbaarheid, of maak via de knop hieronder eenvoudig een groepsreservering! 

Groepsreservering

Unieke samenwerking met Halloween Nightmares

Bistro belle heeft een unieke samenwerking met “Halloween Nightmares’; het grootste spookhuis van de Benelux in The Wall. Een bezoek aan het grootste spookhuis van de Benelux is een geweldig idee voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag of groepsuitje. Maak het onvergetelijk bezoek aan het spookhuis compleet met een borrel, diner of horrorfeest!

Belle’s Onbeperkt genieten all-in arrangement €62,50 p.p.:

  • Toegang tot Halloween Nightmares spookhuis voorafgaand aan het diner
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Onbeperkt genieten van kleine gerechtjes
  • Dranken Hollandse bar (bier, huiswijn en fris)
  • Duur 2,5 uur
  • Vanaf 20 personen

Neem contact voor meer informatie, het menu en de beschikbaarheid:
info@bistrobelle.nl of bel naar 030-2441790.

Informatie